Auta

Lahjoita

Otamme vastaan synttäreille sopivaa tavaraa ja syötävää eli
– ilmapalloja, servettejä, pompomeja, kakkukynttilöitä
– keksejä, sipsejä, popcorneja, karkkeja, limsaa, mehua sekä
– lahjaksi sopivia uusia leluja, pelejä, koruja, lahjakortteja jne (lahjojen arvo noin 15-20 eur/kpl).

Elintarvikelahjoituksien suhteen paras tapa on olla yhteydessä yhdistykseen sähköpostitse etukäteen ja kysyä, mitä tarvittaisiin juuri seuraaville järjestettäville synttäreille. Näin elintarvikkeita ei pääse kerääntymään yhdistyksen varastoon ja pahimmassa tapauksessa vanhenemaan. Kaikissa lahjoitusasioissa ole yhteydessä osoitteeseen onneayhdistys (at) gmail.com tai lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Vinkkaa synttäriavun tarvitsijasta

Voit vinkata meille synttäriavun tarvitsijasta vinkkauslomakkeella. Suosittelemme, että kysyt ensin luvan asianomaiselta, ennen kuin lähetät tiedot hänestä meille.

Liity jäseneksi

Voit liittyä joko yhdistyksen jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Jäsenmaksut ovat meille tärkeä tulonlähde. Halutessasi voit myös olla aktiivisemmin mukana yhdistyksen toiminnassa. Hallituksen jäsenet esimerkiksi toimivat vuorollaan synttärivastaavina eli kokoavat synttäreille lahjoitettavat tavarat ja syötävät ja vievät avun perille.

Lisätietoa mm. jäsenmaksuista sekä jäseneksiliittymislomake löytyvät täältä.

Ryhdy yhteistyökumppaniksi

Yritykset, toiminimet ja muut yhdistykset voivat liittyä yhteistyökumppaneiksemme. Yhteistyökumppani voi esimerkiksi

  • mainostaa meitä synttäriavun tarvitsijoille omissa sosiaalisen median kanavissaan tai ilmoitustaulullaan (meiltä saa esitteitä) tai muussa toiminnassaan
  • tehdä/lahjoittaa meille synttäritäytekakkuja (1-3 kakkua vuodessa lahjoituksena tai sopimus alennetusta hinnasta/omakustannehinnasta)
  • ottaa meidät mukaan tapahtumiinsa, joissa meillä on mahdollisuus mainostaa toimintaamme ja/tai kerätä tavaralahjoituksia

Tai keksitkö jotain muuta yhteistyötoiminnan muotoa? Ota yhteyttä joko osoitteeseen onneayhdistys (at) gmail.com tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella. Kiitos!

Tykkää meistä Facebookissa

Seuraamalla Facebook-sivuamme saatat joskus bongata sieltä avunpyyntöjä liittyen yhdistyksen toimintaan. Pelkästään tykkäämällä autat kuitenkin jo meitä saamaan näkyvyyttä!